Werken bij HeatTalent

-70%
Energieverbruik

Laat je horen

Als een start-up opgericht door ervaren ondernemers, streven wij ernaar een leidende rol te spelen in de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde duurzame verwarmingstechnologieën voor onze B2B-partners. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent en deskundigen op het gebied van elektrotechniek, verwarmingstechniek, besturingstechniek en softwareontwikkeling.

VACATURES

Openstaande vacatures

Werken bij

Samen één team

We hebben een gepassioneerd team van ingenieurs dat bestaat uit een dynamische mix van gemotiveerd (jong) talent en ervaren deskundigen, met een solide basis van zowel academische kennis als praktijkervaring. We streven naar een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door open communicatie, een praktische aanpak en een teamgerichte mentaliteit, waarbij persoonlijke sterktes elkaar aanvullen en de groei van het team bevorderen. Bovendien is er voldoende ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Momenteel richten we ons voornamelijk op het vinden van gemotiveerde ingenieurs die complementair zijn aan ons bestaande team. Als er op dit moment geen passende vacatures online staan, dan nodigen wij u uit om een open sollicitatie te sturen. Vertel ons hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van HeatTalent en samen kunnen we de mogelijkheden verkennen

Neem contact op
Neem gerust contact met ons op

Ook duurzaam verwarmen?