Ons onderzoeks- en innovatie centrum voor toekomstige sportvelden

In de snel evoluerende wereld van technologie en duurzaamheid, schuilt een plek waar grensverleggende ideeën tot leven komen en innovatie centraal staat. Bij HeatTalent en DrainTalent zijn we ervan overtuigd dat wanneer wij onze kennis en kunde op het gebeid van verwarming en bodemmanagement combineren, dit zal resulteren in de nieuwe generatie sportvelden met aandacht voor een duurzame toekomst. Deze overtuiging heeft in 2022 vorm gekregen in ons gezamenlijke onderzoeks- en innovatiecentrum, een locatie waar innovatieve concepten in de wereld van de toekomstige sportvelden tot volle wasdom komen.

Een inspirerende omgeving voor ontwikkeling & innovatie

Ons onderzoeks- en innovatiecentrum ademt een sfeer van mogelijkheden en groei. Hier vloeien de revolutionaire ideeën van HeatTalent en DrainTalent samen om de sportindustrie te transformeren. Ons centrum brengt HeatTalent’s elektrische veldverwarmingstechnologie en DrainTalent’s circulaire bodembeheersysteem tot leven, waar ze zowel individueel als gecombineerd worden getest, gevalideerd, gedemonstreerd en verfijnd.

Door de afzonderlijke systemen te combineren is het mogelijk sportvelden te verwarmen op de meest duurzame manier; daarbij een juiste vochtbalans in de bodem van de sportvelden te creëren door de unieke DrainTalent technologie, wat tot resultaat heeft dat de HeatTalent veldverwarming een optimum kan behalen in de benodigde energie ten behoeve van verwarmen.

Als een veld te vochtig is dan moet al dat water verwarmd worden, waar er anderzijds te weinig warmte geleiding zal zijn als een veld te droog is.

Synergie en afstemming tussen hardware, software, besturing en data afhandeling spelen een belangrijke rol, waarbij iedere wijziging, klein en groot, op individueel niveau getest en gevalideerd wordt op ons onderzoeks- en innovatiecentrum. Dit is geen geïsoleerde inspanning - we worden bijgestaan door onafhankelijke adviesbureaus die ons ondersteunen in onze zoektocht naar optimalisatie, en daarnaast natuurlijk controleren dat alle resultaten volledig en met de juiste randvoorwaarden worden verkregen.

Een uitnodiging aan onze partners

We nodigen degenen die geïnteresseerd zijn in de toekomst van duurzame sportvelden met optimale condities uit om ons te bezoeken op ons onderzoeks- en innovatiecentrum. Ervaar de ontwikkeling en verfijning van onze innovatieve systemen en grijp de kans om onze vooruitstrevende technologieën in levensechte omstandigheden te ervaren.

Een toekomstgerichte visie

Ons onderzoeks- en innovatiecentrum is een bewijs van onze toewijding aan duurzaamheid, grondige aanpak en topkwaliteit prestaties.

Door samen te werken brengen we de visie van een groenere toekomst voor sportfaciliteiten dichterbij.

Neem contact met ons op voor een kennismaking en een demonstratie op ons onderzoeks- en innovatiecentrum. Samen kunnen we de toekomst van sporttechnologie vormgeven en duurzaamheid naar nieuwe hoogten tillen.